Wednesday, September 10, 2008

Impian Aku....



Salam wat semua...


Di bln ramadhan yg mulia ni....tetiba je aku rase cam nk wat gath ngan dak2 x-5 budi 2002 SMKBBB ni...akibat dr terindu-rinduan ngan dorg dgn rase gumbira aku pon anto sms kt dorg sume..alhamdulillah dorg sume setuju nk join.....(benda yg aku xsangka)


Setakat ni ade la dlm 20 org setuju nk join...yg laen2 tu aku cuba cari...kot2 la dorg nk join..


Cadangan gath buke pose ni pada 20hb 9 2008 (Sabtu) kt Kagumas Bangi...Tmpt ok..Selesa...mknan pon ok la...sbnrnye mknan xpenting...nk jumpe GENG2 ni lg PENTING!!!!

huhuhuhu...sgt teruja ngan gath ni..hrp2 Allah makbulkan doa supaya gath ni dipermudahkan urusannye dan jadi...itu yg aku nk....


Wat sume geng2 x-5 Budi...AKU RINDU BANGAT SAMA KAMOOOOOOOOOOOO... :)

6 comments:

Anonymous said...

aaaa.
best nye!!

*awink.

ChENTASaYA said...

jom r....

join sama kami.... :)

i am not you said...

ja..
aku da start uodate blog aku balik.
feel free to surf mine.
:D

Kupu-Kupu Yang ComeL said...

hhuuhuh.. akak time school 2001 pun 5budie gak..huuhuh.. miss masa school dulukan..

Kupu-Kupu Yang ComeL said...

huuhu.. akak pun time school kat SMKBBB 2001 Akak 5budie gak.. sama low..hahah rindu zaman dolu-dolu..

Kupu-Kupu Yang ComeL said...

hhuuhuh.. akak time school 2001 pun 5budie gak..huuhuh.. miss masa school dulukan..